espressoare.com

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea prin intermediul internetului

Astăzi, după un lung proces de dezvoltare, Astoria reprezintă excelența în materie de aparate de cafea espresso în întreaga lume.

Randament Al Investiției De 272%.

Provocarea

Obiectivul principal a fost de a îmbunătăți experiența utilizatorilor site-ului web al companiei, de a crea un design grafic atractiv din punct de vedere vizual și de a genera mai multe lead-uri prin campanii PPC orientate.

Soluție

Compania a încheiat un parteneriat cu o agenție de marketing digital pentru a pune în aplicare următoarele strategii:

  1. Website Development: The agency developed a responsive and user-friendly website that showcased the coffee machines and provided an easy-to-use e-commerce platform for customers.

  2. Design grafic: Agenția a creat o grafică atractivă din punct de vedere vizual pentru site-ul web și materialele promoționale, subliniind calitatea și caracteristicile aparatelor de cafea.

  3. Campanii PPC: O campanie PPC bine structurată a fost implementată pentru a genera mai multe lead-uri și a crește vânzările. Campania a inclus o extindere granulară a campaniei, grupuri de anunțuri cu un singur cuvânt cheie, teste A/B ale textului anunțului, ROAS axat pe KPI și optimizarea ratei de conversie.

Rezultate

În urma eforturilor de dezvoltare a site-ului web, a designului grafic și a campaniei PPC, compania a înregistrat o creștere a traficului pe site, a implicării și a vânzărilor. Site-ul web și grafica atrăgătoare din punct de vedere vizual au atras mai mulți clienți, în timp ce campaniile PPC țintite au generat cu succes clienți potențiali și au crescut conversiile. Am obținut o rată de click (CTR) de 0,09%, ceea ce a generat o serie de vânzări noi. În luna inaugurală de activitate a campaniei, costul pe acțiune (CPA) a fost redus cu 20%, depășind obiectivul clientului. În februarie 2013, veniturile post-clic - (generate atât de retargetarea dinamică, cât și de campania de prospectare) - au produs un randament al investiției (ROI) de 272%.

0.09% CTR

Cu 20% mai puțin CPA

272% ROI

De la client

"În ceea ce privește campaniile noastre PPC, Coolbits a depășit toate așteptările. Au dezvoltat o strategie cuprinzătoare și bazată pe date, care a vizat în mod eficient publicul nostru dorit și a oferit rezultate excepționale. Pe tot parcursul procesului, au menținut o comunicare excelentă, furnizând actualizări regulate și implementând orice ajustări necesare pentru a ne optimiza și mai mult campaniile."

Primiți noi studii de caz prin e-mail:

Mai Multe Studii De Caz

Vezi toate