Matca Naturals

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea prin intermediul internetului

O companie de produse naturale, Matca Naturals, a căutat să își îmbunătățească prezența online și să își crească veniturile prin implementarea unei campanii PPC.

În prima lună de activitate, costul pe acțiune a fost redus cu 20%.

Provocarea

Obiectivul principal a fost de a crește veniturile companiei, ROAS (return on ad spend) și conversiile printr-o campanie PPC bine structurată.

Soluție

Compania a încheiat un parteneriat cu o agenție PPC pentru a crea și gestiona campania. Au fost implementate următoarele strategii:

  1. Extinderea granulară a campaniei: Campania a fost structurată astfel încât să aibă un accent granular, permițând o mai bună direcționare și gestionare.

  2. Grupuri de anunțuri cu un singur cuvânt cheie: Cuvintele cheie au fost organizate în grupuri de cuvinte cheie unice pentru a îmbunătăți relevanța anunțurilor, scorul de calitate și, în cele din urmă, pentru a reduce costul pe clic (CPC).

  3. Testarea A/B a textelor publicitare: Au fost testate mai multe variante de texte de anunțuri pentru a determina titlurile și descrierile cele mai performante pentru fiecare grup de anunțuri.

  4. ROAS axat pe KPI: Campania a fost monitorizată îndeaproape pentru a se asigura că randamentul cheltuielilor publicitare a atins sau a depășit așteptările companiei.

  5. Optimizarea ratei de conversie: Paginile de destinație asociate cu anunțurile au fost optimizate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și ratele de conversie.

Rezultate

Campania PPC a dus la o creștere spectaculoasă a veniturilor (5.789%) și a ROAS (3.197%) de la an la an pentru companie. Acest studiu de caz demonstrează beneficiile potențiale ale unei campanii PPC bine structurate și gestionate pentru o companie Matca Naturals .

Veniturile au crescut cu 5.789%.

Cu 20% mai puțin CPA

ROAS 3,197%

De la client

"Încă din etapele inițiale de dezvoltare a site-ului, echipa Coolbits și-a demonstrat expertiza prin crearea unui design uimitor din punct de vedere vizual și ușor de utilizat, adaptat la identitatea mărcii noastre și la publicul țintă. Atenția lor meticuloasă la detalii și angajamentul lor față de excelență au asigurat că site-ul nostru nu numai că arată foarte bine, ci și că funcționează perfect pe toate dispozitivele."

Primiți noi studii de caz prin e-mail:

Mai Multe Studii De Caz

Vezi toate