Web Design Services

Analiza și auditul prezenței online a companiei

O strategie digitală de succes se bazează pe o configurare corectă a analizei site-ului și a afacerii dumneavoastră.

Analiza completă a companiei

O analiză și un audit complet al companiei includ cercetarea site-ului și a campaniei pentru a înțelege clar industria dumneavoastră. De asemenea, determină poziția dvs. actuală pe piață față de principalii dvs. concurenți.

Un audit amănunțit identifică și rectifică orice obstacol potențial în calea performanței site-ului dvs. web și vă ajută să puneți bazele unor eforturi mai ample de marketing digital. Analiza completă oferă recomandări complete de design, strategii de marketing de conținut și un plan care garantează susținerea nevoilor și obiectivelor afacerii dumneavoastră. De asemenea, ne permite să stabilim și să definim scopuri și obiective adecvate, ceea ce joacă un rol important în campaniile dvs. de marketing personalizate.

Effective Web Development Solutions

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri atunci când stabilim scopuri și obiective pentru activitatea lor online. Echipa noastră de experți utilizează o gamă largă de instrumente, resurse și tehnici testate în industrie pentru o analiză precisă a afacerii, clienților și concurenței. La finalul analizei și auditului nostru, prezentăm un raport cuprinzător cu privire la constatările noastre, care include recomandări clare și informate cu privire la următorii pași de urmat.

Strategia de performanță continuă

Informațiile prezentate în rapoartele noastre vă oferă o transparență totală și vă pot îmbunătăți ulterior strategia de optimizare a performanței.

Proiecte de optimizare a comportamentului

Suntem capabili să planificăm eficient proiectele, optimizând în același timp comportamentul prin intermediul tehnologiei de întreprindere. Toate sunt adaptate pentru a fi cât mai eficiente pentru a răspunde nevoilor de afaceri și obiectivelor comerciale ale fiecăruia dintre clienții noștri.

Effective Web Development Solutions

Oferim analiză în timp real, analiză în pagină, analiză de piață, audit de conținut, audit al competitorilor, audit al clienților și analiză a influencerilor. De asemenea, creăm "personas", care este o modalitate eficientă de a înțelege nevoile utilizatorilor dvs. în timp ce prioritizăm caracteristicile și funcționalitățile strategiei dvs. personalizate pentru succes. Unele dintre funcțiile utile din cadrul programului nostru de analiză includ: filtre personalizate, sarcini automate, urmărirea evenimentelor, vizualizarea pâlniei, conversii asistate, fluxul de vizitatori, trasee de obiective inversate, plus multe alte servicii în funcție de ceea ce necesită compania dumneavoastră.

21

Companii analizate

12

Analiza pieței

16

Auditul de conținut

10

Auditul clienților

13

Urmărirea evenimentelor

15

Analiză în pagină

Proiectele noastre de web design

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să îți pui afacerea online și să o dezvolți cu pasiune

Beneficiați de o analiză/audit profesionist al strategiei de marketing online și de branding, adaptat special pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Mărturii Ale Clienților

Vezi toate mărturiile clienţilor