Web Design Services

Optimizarea Ratei De Conversie

Optimizarea ratei de conversie (Conversion Rate Optimization - CRO) sprijină performanța site-ului prin îmbunătățirea raportului dintre vizitatorii site-ului convertiți în clienți reali. CRO ajută, de asemenea, la creșterea vânzărilor, a ratelor de clicuri și a altor obiective nedefinite, fără a fi nevoie să creșteți volumul de trafic care ajunge pe site-ul dvs. web.

Rezultatele ratei de conversie influențează, de asemenea, ROI-ul din fiecare sursă de trafic și campanie pe care o desfășurați; astfel, cu cât rata de conversie este mai mare, cu atât mai bun va fi ROI-ul dumneavoastră.

CRO îmbunătățește aproape toate celelalte aspecte ale marketingului digital prin creșterea valorii site-ului dvs. pentru fiecare vizitator. Schimbarea continuă se datorează îmbunătățirilor permanente din cadrul CRO și durează mult timp după finalizarea testării. În acest fel, chiar dacă ați decide să construiți un site web complet nou peste patru ani, veți păstra și veți putea utiliza rezultatele tuturor testelor efectuate acum. Informațiile ar reprezenta în continuare o bancă de cunoștințe cu practici optime, utile pentru următoarea dumneavoastră întreprindere.

Tehnici CRO

Testarea Split A/B

Un ROI mai bun al site-ului web 

Credem că o comunicare eficientă la începutul colaborării noastre ne permite să creăm o "cale de testare" care să ne ofere obiective măsurabile, dar specifice, în ceea ce privește veniturile, loialitatea clienților și creșterea globală a cotei de piață.

Effective Copyrighting

Suntem orientați spre atingerea unor obiective durabile prin cercetare continuă, dezvoltare ambițioasă, testare riguroasă și raportare meticuloasă. Echipa noastră de experți va analiza amănunțit modalitățile în care utilizatorii interacționează cu site-ul dvs. web, dezvoltând în același timp strategii pentru creșterea implicării clienților și a ratei de conversie.

Studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele

We help you to make the visitors do what you want them to on your site, our team is ready to help optimize your site and boost the conversion rates, providing a successful a long-term effect CRO strategy for your business.

21

CRO

15

Actualizarea Designului

9

Reproiectarea Site-ului Web

17

Testarea Split A/B

6

Reproiectarea Fluxului Site-ului Web

11

Adăugarea Partajării Sociale

Analiștii noștri CRO folosesc cele mai bune instrumente din industrie pentru colectarea și vizualizarea datelor, pentru a lua cele mai rapide și eficiente decizii. De asemenea, facem în așa fel încât să nu fie nevoie să actualizați sau să faceți modificări ale codului site-ului dvs. web de fiecare dată când este creat un test on-site.

Oferim cele mai eficiente tehnici CRO, teste A/B split, teste multivariate, precum și diverse alte metode, cum ar fi modificări ale aspectului site-ului, proximitatea, culoarea, câmpurile și traseele de parcurs. Utilizăm toate aceste informații până când determinăm care combinație dintre cele de mai sus produce cea mai mare rată de conversie.

Folosind o abordare axată pe teste, ne asigurăm că obținem cele mai bune rezultate specifice companiei dumneavoastră. Echipa noastră va testa și va îmbunătăți în mod constant toate aspectele site-ului dvs. web, verificând (și reverificând) ceea ce funcționează și ceea ce nu funcționează, pentru a transforma mai mulți vizitatori în clienți convertiți.

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să îți pui afacerea online și să o dezvolți cu pasiune

Lucrați pentru banii dvs. în timp ce faceți ca banii dvs. să lucreze pentru dvs.! Investește-ți bugetul de marketing în strategia noastră de CRO aclamată, dezvoltată de echipa noastră de profesioniști, și obține un randament imediat al investiției tale.

Mărturii Ale Clienților

Vezi toate mărturiile clienţilor