Email Marketing

Marketing Prin Email

Creăm campanii de marketing personalizate pentru fiecare segment de public pentru a vă ajuta să vă faceți publicitate pentru produse și servicii, în efortul de a atrage în mod eficient și eficace noi clienți.

Marketingul prin e-mail oferă o conexiune eficientă cu publicul țintă și vă oferă cel mai bun randament al investiției. Ajungeți la clienții dvs. actuali și potențiali și țineți-i la curent cu cele mai recente oferte și noutăți ale companiei dvs.

Specialiștii în marketing sunt de acord că e-mailul este un element cheie pentru afaceri, în special pentru ROI și pentru dezvoltarea unor relații profitabile de lungă durată. O campanie de marketing prin e-mail personalizată, segmentată și direcționată este importantă pentru conștientizarea brandului și pentru stimularea conversiilor.

Experții noștri folosesc instrumente, strategie, implementare și urmărire a rezultatelor pentru a obține cea mai bună implicare posibilă a brandului.
Ne putem ocupa de strategia dvs. completă de marketing prin e-mail, de la proiectarea șablonului la urmărire și raportare.

Cea mai bună strategie de email marketing

Echipa noastră va dezvolta cea mai bună strategie pentru a atrage publicul țintă definit și pentru a stabili nevoile de informare ale acestuia.

Campanii De E-mail Marketing

Echipa noastră este pregătită să proiecteze, să construiască și să furnizeze un șablon de e-mail pentru comunicarea cu publicul dumneavoastră, precum și să gestioneze campania de marketing prin e-mail pentru a conduce la schimbări dramatice în vânzările și profitabilitatea dumneavoastră.

Design Şablon De E-mail

Proiectele și soluțiile noastre inovatoare sunt conforme și îmbunătățesc capacitatea de livrare a e-mailurilor. Designerii noștri profesioniști dau viață mesajului dvs. și sporesc implicarea publicului țintă cu marca dvs.

Urmărire și Raportare

Receive granular reporting on the key aspects of your campaign such as who clicked through your email to your site, where they clicked and who converted.

Ne ocupăm de tot, începând cu conținutul personalizat până la campania de e-mail de la un capăt la altul și managementul programatorilor.

Studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele

Creșteți-vă prezența online alegând serviciile noastre de email marketing. Formula noastră premiată combină strategia, implementarea și monitorizarea.

30

Campanii De E-mail Active

99

Design Şablon De E-mail

18

Clienți De Email Marketing

14

Tracking & Reporting Parameters

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să îți pui afacerea online și să o dezvolți cu pasiune

Creăm e-mailuri în stil unic cu conținut personalizat pentru a vă ajuta să vindeți un produs, să promovați o cauză sau să oferiți un serviciu. Vă aducem mesajul în masă.

Mărturii Ale Clienților

Vezi toate mărturiile clienţilor