Mobile Marketing Services

Marketing Pe Dispozitive Mobile

În fiecare zi apar noi canale și platforme, iar mobilul are un rol important.

Numărul utilizatorilor de smartphone-uri este în continuă creștere și depășește cu mult numărul utilizatorilor de PC-uri, motiv pentru care nu trebuie ignorată posibilitatea de a ajunge la publicul acestui canal. Marketingul mobil creează experiențe mai puternice pentru utilizatori, care depășesc bannerul publicitar standard, care poate fi trecut cu ușurință cu vederea pe un ecran de mobil, ceea ce oferă o posibilitate mai mare de a ajunge la publicul vizat oricând și oriunde.

Marketingul mobil oferă o gamă largă de oportunități de interacțiune cu utilizatorii la un nivel mai personal. În prezent, ne putem adresa unui public mult mai specific nu doar în funcție de vârstă, sex și locație, ci și de interese și date de navigare pe mobil, precum și de alți factori care oferă posibilitatea de a ajunge la un anumit segment țintă, în cadrul unui anumit profil de public.

Experți în dezvoltarea de site-uri web, serviciile noastre de implementare sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră individuale. În calitate de echipă de profesioniști de top în domeniul marketingului mobil, putem gestiona întreaga dvs. campanie mobilă, de la conturarea strategiei, profilarea publicului, proiectarea și dezvoltarea campaniei, până la livrare și raportare.

41%

Creșterea Ratei De Angajare A Posturilor

21%

Creșterea Ratei De Implicare A Paginii

+80k

Vizualizări De Pagini în Medie

180k

Descărcări

Oferim o analiză personalizată a strategiei dvs. de marketing mobil, adaptată la nevoile afacerii. Nu ratați o oportunitate uriașă de afaceri - treceți la mobil!

Designul Pentru Mobil Mai întâi

Asigurăm o experiență de navigare excelentă pentru toți utilizatorii, concentrându-ne pe mobil și desktop.

Țintirea precisă

Cunoaștem potențialul marketingului mobil pentru succesul afacerii, de aceea campaniile noastre mobile se bazează pe o targetare precisă.

Campanii SMS

Folosim o abordare cross-channel care integrează diverse canale mobile, inclusiv campanii de marketing mobil prin SMS.

Studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să îți pui afacerea online și să o dezvolți cu pasiune

Contactați-ne și vă vom oferi o strategie de Mobile Marketing care va aduce un randament semnificativ al investiției.

Mărturii Ale Clienților

Vezi toate mărturiile clienţilor