Pay Per Click Management

Management Pay Per Click (PPC)

Pay Per Click are un impact instantaneu și oferă brandului tău o acoperire și o expunere mult mai mare ca urmare a expunerii pe prima pagină a motoarelor de căutare importante.

Strategiile noastre de campanie sunt concepute pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și condițiilor de piață ale acestora. Oferim servicii actualizate de Pay Per Click care includ: Anunțuri de căutare plătite, publicitate video, anunțuri de afișare, remarketing PPC și publicitate socială.

Oferim rezultate care îi ajută pe clienții noștri să își atingă obiectivele de afaceri. Gestionăm zilnic conturile clienților noștri și monitorizăm prețurile și bugetele de licitație pentru a ne asigura că maximizăm rentabilitatea investiției.

Rezultatele noastre remarcabile se datorează abordării noastre complexe și personalizate, care include o prezentare detaliată a afacerii și a aspirațiilor clientului nostru în ceea ce privește publicitatea Pay Per Click, precum și o analiză a opțiunilor, cu o listă de activități recomandate cu prioritate.

Publicitate În Căutare Plătită

Câștigați un ROI pozitiv prin intermediul publicității noastre de căutare PPC. Cheltuiți banii cu înțelepciune și folosiți cea mai bine direcționată și rentabilă formă de publicitate.

Remarketing PPC

Transformați-vă "potențialii clienți" valoroși în "clienți loiali". Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să reangajați utilizatorii care și-au manifestat interesul, dezvoltând o strategie care să vă satisfacă toate nevoile.

Publicitate Pe Social Media

Aveți nevoie să generați conștientizare cu privire la brandul, produsul sau serviciul dumneavoastră? Vom dezvolta o strategie de publicitate socială menită să atingă KPI și obiectivele dumneavoastră.

Publicitate De Tip Display

Oferim strategii individuale de marketing de afișare pentru a crește expunerea mărcii, implicarea și conversiile. Gestionăm cu succes atât campaniile de răspuns direct, cât și campaniile de conștientizare a mărcii.

Publicitate Video

Suntem experți în publicitate online. Echipa noastră este pregătită să vă ajute să obțineți un avantaj competitiv prin crearea de reclame video care vor crește prezența brandului dumneavoastră.

Avem suficientă experiență pentru a crea campanii premiate pe Google Ads, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter și YouTube.

Studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele

420

Management PPC furnizat

213

Publicitate În Căutare Plătită

17

Proiecte De Publicitate Video

141

Campanie De Publicitate Display

98

Remarketing PPC De Succes

315

Proiecte De Publicitate Socială

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să îți pui afacerea online și să o dezvolți cu pasiune

Contactați-ne astăzi și obțineți un randament maxim al investițiilor dumneavoastră.

Mărturii Ale Clienților

Vezi toate mărturiile clienţilor