Reputation Managment Services

Managementul Reputației Online

Managementul reputației poate crește vizibilitatea, poate construi capitalul de brand și poate ajuta la generarea de susținere, toate acestea în timp ce vă construiți reputația online.

Managementul reputației are ca scop îmbunătățirea vizibilității online și atragerea de vizitatori pe un site web prin sprijinirea reprezentării unei afaceri în cadrul motoarelor de căutare. Ajută la promovarea unei dezbateri prin îmbunătățirea conversației și "influențarea influencerii". Managementul reputației online poate fi folosit fie pentru a crește contenutul pozitiv al mărcii și al cuvintelor cheie determinat de rezultatele căutărilor, fie pentru a disipa conținutul negativ care apare în cadrul motoarelor de căutare prin căutări de marcă, căutări de cuvinte cheie sau ambele.

Oferim o gestionare completă a reputației dvs. online și furnizăm o gamă largă de servicii, cum ar fi monitorizarea socială, PR online, filtrarea și eliminarea conținutului negativ, implicarea, precum și promovarea conținutului din social media. Rețeaua noastră mare de contacte media ne permite să știm momentul și locul pentru tot ceea ce creați ca brand în lumea online. În acest fel, fiecare oportunitate este utilizată și tot conținutul este creat cu un public țintă vizibil în minte.

Rețeaua noastră largă de contacte media ne permite să știm când și unde să facem tot ceea ce creați ca brand în lumea online. În acest fel, fiecare oportunitate este utilizată și tot conținutul este creat cu un public țintă vizibil în minte.

Effective Web Development Solutions

Oferim un raport de Management al Reputației care surprinde feedback-urile legate de compania, produsul sau serviciul dumneavoastră care apar pe internet, de asemenea, segmentăm raportul în presă pozitivă și negativă. Este important pentru urmărirea comentariilor sau recenziilor negative care apar pe paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (SERP), creând o reputație negativă pentru marca dvs. și ar putea avea un impact semnificativ asupra vânzărilor și solicitărilor dvs. online. Echipa noastră poate conduce și gestiona întreaga gestionare a reputației, deoarece dispunem de toate programele și tehnologiile necesare pentru a colecta fluxurile sunt stocate în baza noastră de date.

Managementul PR online

Social Mentions
Monitoring

Filtrarea Conținutului Negativ

Eliminarea Conținutului Negativ

Studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele

Fundamentul unei campanii de succes de gestionare a reputației este o evaluare aprofundată a circumstanțelor și obiectivelor dumneavoastră. Fiecare dintre serviciile noastre poate fi utilizat separat, în funcție de nevoile și obiectivele dumneavoastră.

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să îți pui afacerea online și să o dezvolți cu pasiune

Contactați-ne astăzi și vă vom ajuta să vă creșteți gradul de conștientizare a mărcii, să vă întăriți autoritatea și să atrageți trafic pe site-ul dvs. web.

Mărturii Ale Clienților

Vezi toate mărturiile clienţilor