Web Development Services

Servicii De Dezvoltare Web

Avem experiență în toate fațetele dezvoltării web pentru a ne ajuta clienții să își atingă totul potențialul. Puneți-vă afacerea online, câștigați mai multe vânzări și descoperiți mai multe lead-uri.

Avem o abordare cuprinzătoare a dezvoltării web, începând de la codificare și marcare până la design și conținut. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști experimentați care lucrează împreună. Scopul nostru este de a dezvolta site-ul dvs. nu numai pentru a obține o poziție mai bună în motoarele de căutare, ci și pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor dvs.

Oferim o gamă largă de servicii care includ site-uri de comerț electronic, site-uri web complete, platforme, portaluri, extranet-uri, intranet-uri, soluții software personalizate, aplicații native și hibride pentru mobil și tabletă, creație și construcție de gamificare, aplicații Facebook, un hub de informații sau pur și simplu un site care să acționeze ca un portofoliu online pentru a vă prezenta serviciile. Vă putem ajuta cu toate nevoile dumneavoastră.

Soluții De Comerț Electronic

Compania noastră are soluții de succes pentru a dezvolta software de comerț electronic și coș de cumpărături pentru afaceri online.

CMS, WordPress, Drupal

Dezvoltăm sisteme de gestionare a conținutului (CMS) pentru a vă permite să gestionați eficient conținutul site-ului.

Intraneturi/Extraneturi

Echipa noastră dezvoltă soluții personalizate pentru dezvoltarea de Intranet și Extranet, integrarea Sharepoint și managementul cunoștințelor.

Aplicații Facebook

Suntem o companie lider în dezvoltarea de aplicații care oferă servicii de dezvoltare de aplicații web, mobile și Facebook.

Soluții De E-mail Marketing

Creăm cel mai bun software de marketing prin e-mail din clasa noastră pentru a crea, trimite și urmări campaniile de e-mail care vor aduce rezultate.

Dezvoltare PHP și JS

Oferim servicii de dezvoltare software în: PHP, Drupal, Python, JavaScript/ jQuery și alte tehnologii moderne.

Proiectele noastre de dezvoltare web

Vezi toate proiectele

25

Soluții de comerț electronic

12

Site-uri web pentru companii TOP 500

17

Intranet-uri complexe pentru corporații

97

Aplicații Facebook populare

74

Strategii de marketing prin e-mail

36

Experți În Dezvoltare Web

Effective Web Development Solutions

Dezvoltare web cross-platform și de tip responsive

Oferim teste riguroase pentru toate tipurile de dispozitive majore, precum și pentru browsere și sisteme de operare înainte de a lansa noul dvs. site web și de a încheia proiectul. Testarea este efectuată atât ca utilizator, cât și ca administrator, pentru a ne asigura că site-ul dvs. este modern și receptiv.

Mediu de testare securizat pentru proiectul dvs. web

Folosim instrumente complexe de colectare a conținutului care permit vizualizarea conținutului în termeni de arhitectură a site-ului, la care vom face modificări în cadrul echipei dumneavoastră înainte de a intra în funcțiune. De asemenea, ai acces la un mediu securizat de staging sau de testare a site-ului tău, care este găzduit pe serverele noastre pe parcursul procesului de creare.

Effective Web Development Solutions

Spune-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să îți pui afacerea online și să o dezvolți cu pasiune

Profitați de întreaga putere a cadrelor open-source, contactați-ne și obțineți un site web personalizat cu conținut gestionabil care se potrivește exact nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Mărturii Ale Clienților

Vezi toate mărturiile clienţilor