Web Development Services

Servicii de marketing social media

O strategie eficientă în Social Media te poate ajuta să îți dezvolți afacerea, să menții prezența ta socială și angrenează publicul să se implice.

Suntem o agenție SEO cu servicii complete. Experții noștri în social media vă pot ajuta să vă stabiliți obiectivele de afaceri, să vă identificați publicul țintă, să creați conținut atractiv și demn de a fi distribuit și, în final, să integrați social media cu toate celelalte aspecte ale prezenței dvs. online.

Vom personaliza strategiile de Social Media Marketing special concepute pentru brandul și publicul dumneavoastră. Veți beneficia de programe sociale complet susținute și manageriate, planificare (și generare) de conținut, atragere de bloggeri și distribuție video, printre alte servicii care au ca scop atragerea de noi clienți și creșterea profitabilității.

Serviciile noastre de Social Media vă oferă posibilitatea de a vă conecta și de a împărtăși informații, ceea ce duce la creșterea gradului de conștientizare a mărcii, produsului sau serviciului. Rezultatele publicității în Social Media sunt reflectate în numărul de re-tweet-uri, share-uri, comentarii, like-uri și vizualizări. Social Media Marketing încurajează conținutul generat de utilizatori din cadrul celor mai populare platforme de socializare, precum Facebook, Google+, Twitter, Pinterest și LinkedIn.

Monitorizare A Mărcii

Vă putem ajuta să îmbunătățiți și să urmăriți reputația afacerii dumneavoastră și să aflați cum vă percep oamenii brandul.

Concursuri Social Media

Conținutul de pe Facebook, Twitter sau Pinterest vă poate crește traficul într-o perioadă scurtă de timp. Experții noștri vă pot ajuta să determinați cel mai potrivit tip de conținut și platformă pentru brandul dumneavoastră.

Managementul social media

Echipa noastră de experți în social media vă poate gestiona conturile în numele dvs. și poate interacționa cu publicul dvs.

Configurare și design personalizat al profilului

Creăm și personalizăm profilele de social media cu conținut de calitate și estetică care să rezoneze cu brandul și publicul dumneavoastră.

Mărturii Ale Clienților

Citiți toate mărturiile clienților

Spune-ne despre proiectul tău și începe transformarea

Echipa noastră vă poate ajuta să deblocați întregul potențial al marketingului social media, SEO și al publicității online!

Studiile noastre de caz

Vezi toate proiectele